The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane Review

Ebben a The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane Review-ban megvitatom a szérummal kapcsolatos tapasztalataimat, és azt, hogy szerintem megéri-e.

A közönséges érzékeny bőrre

A The Ordinary érzékeny bőrre olyan megfizethető bőrápoló termékeket kínál, amelyek könnyen irritálható és érzékeny bőrűek számára alkalmasak.

Oribe vs. Kerastase

Ebben az Oribe vs Kerastase összehasonlításban megvitatjuk az Oribe és a Kerastase hajápoló termékek közötti különbségeket.

Aveeno vs CeraVe

Ebben az Aveeno vs CeraVe összehasonlításban az egyes márkák több termékét is megvizsgáljuk, hogy segítsünk eldönteni, melyik a jobb választás az Ön bőrének.

La Roche-Posay C-vitamin szérum áttekintése

Ebben a La Roche-Posay C-vitamin szérum áttekintésében megosztom a szérummal kapcsolatos őszinte gondolataimat és tapasztalataimat, és megvitatom a termék összetevőit és teljesítményét.

Oribe kontra Olaplex

Ebben az Oribe vs Olaplex bejegyzésben mindkét márkát alaposan megvizsgáljuk, így eldöntheti, melyik termék a legjobb a hajához.

A La Roche-Posay Hyalu B5 szérum áttekintése

Ebben a La Roche-Posay Hyalu B5 szérum áttekintésben megosztom a gondolataimat erről a hialuronsavas szérumról, és arról, hogy szerintem érdemes-e megvenni.

Az Ordinary Aloe 2% + NAG 2% Solution Review

A szérummal kapcsolatos kezdeti gondolataimat és tapasztalataimat osztom meg ebben a The Ordinary Aloe 2% + NAG 2% Solution ismertetőben.

Ulta születésnapi ajándékok 2023

Ha szeretné megszerezni az Ulta születésnapi ajándékát, ez a bejegyzés 2023 mind a 12 Ulta születésnapi ajándékát tárgyalja.

The Ordinary Sunscreen Review

Kipróbáltam a The Ordinary fényvédőket, és megosztom a véleményemet a teljesítményükről ebben a The Ordinary fényvédő áttekintésben.

A szokásos C-vitamin szuszpenzió 30% a szilikon áttekintésben

Ebben a The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone ismertetőben közelebbről megvizsgáljuk ezt a C-vitamin terméket, annak teljesítményét, és ha úgy gondolom, hogy érdemes kipróbálni.

Sephora születésnapi ajándék 2023

Ebben a 2023-as Sephora születésnapi ajándék bejegyzésben áttekintjük az idei Beauty Insider ajándékok választékát, és azt, hogyan szerezheti be a sajátját.

La Roche-Posay fényvédő felülvizsgálata

Számos legkelendőbb La Roche-Posay fényvédőt vásároltam, és megosztom velük a tapasztalataimat ebben a La Roche-Posay fényvédőről szóló áttekintésben.

A közönséges mandulasav kontra tejsav

Ebben a blogbejegyzésben összehasonlítom a The Ordinary mandulasav és a tejsav szérumokat, hogy segítsek eldönteni, melyik a legjobb a bőrödnek.

The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser Review

Teszteltem ezt a krémes arclemosót, és megosztom a teljesítményével kapcsolatos gondolataimat ebben a The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser Review-ban.

A szokásos lejárati dátumok (PDF-ben)

Ha jobban megérti a The Ordinary lejárati dátumokat, akkor biztos lehet benne, hogy mindig friss termékek állnak rendelkezésére, miközben elkerüli a lejárt áruk használatával járó kockázatokat.

A hagyományos hidratálók és olajok: teljes útmutató

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk az összes The Ordinary hidratálót és olajat, valamint azt, hogyan kell helyesen használni őket, hogy optimális bőr- és nedvességszintet érhess el.

A szokásos természetes hidratáló faktorok + béta-glükán áttekintése

Ebben a The Ordinary Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan áttekintésben a The Ordinary legújabb hidratálójával kapcsolatos tapasztalataimat tárgyalom.

A közönséges 100%-ban növényi eredetű szkvalán áttekintés

Ebben a The Ordinary 100%-ban növényi eredetű szkvalán áttekintő bejegyzésben a szkvalánolaj bőrön való használatának előnyeiről fogok merülni, összehasonlítom a hasonló termékekkel, és megosztom személyes tapasztalataimat a The Ordinary változatával kapcsolatban.