The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane Review

Ebben a The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane Review-ban megvitatom a szérummal kapcsolatos tapasztalataimat, és azt, hogy szerintem megéri-e.

A közönséges érzékeny bőrre

A The Ordinary érzékeny bőrre olyan megfizethető bőrápoló termékeket kínál, amelyek könnyen irritálható és érzékeny bőrűek számára alkalmasak.

Oribe vs. Kerastase

Ebben az Oribe vs Kerastase összehasonlításban megvitatjuk az Oribe és a Kerastase hajápoló termékek közötti különbségeket.

Aveeno vs CeraVe

Ebben az Aveeno vs CeraVe összehasonlításban az egyes márkák több termékét is megvizsgáljuk, hogy segítsünk eldönteni, melyik a jobb választás az Ön bőrének.

La Roche-Posay C-vitamin szérum áttekintése

Ebben a La Roche-Posay C-vitamin szérum áttekintésében megosztom a szérummal kapcsolatos őszinte gondolataimat és tapasztalataimat, és megvitatom a termék összetevőit és teljesítményét.

Oribe kontra Olaplex

Ebben az Oribe vs Olaplex bejegyzésben mindkét márkát alaposan megvizsgáljuk, így eldöntheti, melyik termék a legjobb a hajához.

A La Roche-Posay Hyalu B5 szérum áttekintése

Ebben a La Roche-Posay Hyalu B5 szérum áttekintésben megosztom a gondolataimat erről a hialuronsavas szérumról, és arról, hogy szerintem érdemes-e megvenni.