Charlotte Tilbury Bronzer Dupes

Ebben a bejegyzésben a Charlotte Tilbury legjobb bronzosítójait vesszük górcső alá, amelyek nem törik meg a költségvetést.

Fenty Gloss Bomb Dupes (mintákkal)

Találtam néhány Fenty Gloss Bomb dumát, amelyek ugyanolyan fényes megjelenést kölcsönöznek Önnek, anélkül, hogy a költségvetést megszegnék.

SK-II Arckezelés Esszencia Dupes

Ebben a bejegyzésben megvizsgálunk néhány elérhető SK-II Facial Treatment Essence dupe-ot, amelyek hasonló eredményeket kínálnak az ár töredékéért.

MAC Mehr ajakrúzs Dupes (mintákkal)

Ha szereted a MAC Mehr árnyalatot, de nem szeretnél egy drága MAC rúzst árasztani, akkor ezek a MAC Mehr ajakrúzsok neked valók.

The Ordinary Retinol 0,5% In Squalane Review

Teszteltem a The Ordinary 0,5%-os retinol szérumát, és meg fogom beszélni tapasztalataimat ebben a The Ordinary Retinol 0,5% In Squalane ismertetőben.

Az Ordinary Glucoside Foaming Cleanser Review

Kipróbáltam a The Ordinary legújabb arclemosóját, és megosztom az eredményeimet ebben a The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser áttekintésben.

CeraVe hidratáló krém vs lotion

Ebben a bejegyzésben összehasonlítjuk a CeraVe hidratáló krémet és a lotiont, hogy segítsen eldönteni, melyik a megfelelő az Ön bőrtípusának és problémáinak.

MAC Velvet Teddy ajakrúzs Dupes (mintákkal)

Annak érdekében, hogy olcsóbban megkaphassa ezt a gyönyörű MAC megjelenést, számos drogériában kapható rúzst teszteltem, és találtam néhány MAC Velvet Teddy ajakrúzsot.

Cetaphil hidratáló krém vs lotion

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a Cetaphil hidratáló krémet a lotion ellen, hogy segítsen meghatározni, melyik a legjobb a bőrének.

Bondi Boost vs Olaplex: Mindkettőt kipróbáltam a sérült hajamon

Ebben a Bondi Boost vs Olaplex bejegyzésben megvizsgáljuk samponjaik, balzsamjaik, szérumjaik és hajmaszkjaik különböző tulajdonságait, hogy összehasonlíthassuk őket.

Redken Savas kötőkoncentrátum kontra Olaplex termékek

Ebben a bejegyzésben összehasonlítok két kötésjavító termékcsaládot, a Redken Acidic Bonding Concentrate vs Olaplexet, hogy megállapítsam, melyik a jobb a sérült haj helyreállítására és erősítésére.

Charlotte Tilbury Contour Wand Dupes

Ha néhány nagyszerű Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand dupát keresel, találtam három jót drogériai áron.

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Review

Olvassa el a The Ordinal Retinol 1% in Squalane ismertetőmet, hogy felfedezze ennek az öregedésgátló szérumnak az előnyeit, összetevőit és személyes tapasztalataimat!

Neutrogena Hydro Boost Water Gel vs Gel Cream

Ebben a Neutrogena Hydro Boost Water Gel vs Gel Cream-ről szóló bejegyzésben megvizsgáljuk a két termék közötti különbségeket, és segítünk eldönteni, hogy melyik a legjobb az Ön bőrtípusának és problémáinak.

Az Ordinary Multi-Peptide Eye Serum Review

A szemkezeléssel kapcsolatos első benyomásaimat ebben a The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum ismertető bejegyzésben tárgyalom.

Olay vs Dove testápoló: melyiket válassza?

Számos Olay és Dove testápolót teszteltem, és létrehoztam az Olay vs Dove testmosó három kategóriájának összehasonlítását.

9 legjobb gyógyszertári tiszta szájfény

A legjobb drogériában kapható átlátszó szájfények tartós fényt biztosítanak Önnek megfizethető áron.

The Ordinary Amino Acids + B5 Review

Ebben a The Ordinary Amino Acids + B5 ismertetőben megosztom a szérummal kapcsolatos tapasztalataimat és őszinte véleményemet arról, hogy szerintem megéri-e.

CeraVe Hydrating Cleanser vs Foaming Cleanser

Ebben a CeraVe Hydrating Cleanser vs Foaming Cleanser bejegyzésben összehasonlítom az összetevőket, az árat és a bőrtípust, hogy segítsek kiválasztani a megfelelő tisztítószert.